TrE åR SnaRt

Mamman sitter och spanar in födelsedagspresenter på nätet.
En månad kvar tills våran stora lillkille fyller 3 år! Helt galet.

Sprang på den här cykelhjälmen och blev HEEEELT såld! Noah behöver en ny cykelhjälm och är de inte coola dessa skatehjälmar så säg? Och gul. Noahs favvofärg! Den hette "schoolbus yellow". Och priset då. Nej, inte alls lika kul. Pappan tycker att det är helt onödigt med just den hjälmen pga dess pris. Mamman är inte riktigt inne på samma spår. Det är nog ganska nödvändigt att han får den faktiskt. Av Iris i födelsedagspresent. Från mammans plånbok. Vi får se.


En springcykel känns som ett bra och kul alternativ. Noah trampar inte på varken tramptraktorn eller trehjulingen. På denna tränar han balansen samtidigt som han "cyklar". Bra träning inför kommande år när han kommer lära sig cykla på en "riktig cykel". Den här färgen gillades skarpt och märket heter Puky.

Crocsen. Ja, några typ av crocs ska han nog få. Dessa är de mamman gillar bäst. Inget måste men jag gillar dem. Helt enkelt.

Dags att ta tag i dagen. Har ett barn som hoppar frenetiskt i hoppgungan och den andra kör runt i gåstolen. Vilken som gör vad lämnar jag till er egen fantasi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0