Graviationens fel eller???

Jag har köpt en håll-in-tryck-ihop-underklänning.

Provade nyårsstassen (som inte alls är tight eller avslöjande nån stans) och kände att det här inte håller längre. Magen (läs:bulldegen) är för stor. Vet att det bara är drygt 2 månader sen Iris föddes... men ändå. Man vill ju se lite läcker ut, om inte för andra skull så för min egen. Visst accepterar jag att kroppen aldrig kommer att vara som innan Noah och Iris föddes, men jag känner att jag vill jobba för att få den så bra som möjligt. Börjar med en håll-in-tryck-ihop-underklänning så får vi ser var det slutar. Jag hoppas kunna gå vidare med nån diet trots amningen, typ GI. Det vet jag ju funkar. Skulle vara skönt att komma ner hälften av alla kilon jag vill ner, innan sommaren och sen ta resten efter sommaren. Och så hoppas jag att både orken och tiden finns till att ta upp springningen igen till våren. Sen får vi se om jag både får taxöron och hängmage och den stora röven inte krympt. Ta till kniven?! Njae, där går kanske gränsen... kanske...

För övrigt hjälpte jag Iris att göra nummer två idag igen.
Efter 12 dgr kan jag tycka att det är hög tid att det kommer nåt ur henne... nåt mer än bara lite kiss och kräks.


Kommentarer
Postat av: Caranlachiel

Måste tipsa om Olga Rönnbergs blogg! Hon specialiserar sig på att träna mammor efter förlossningen, och just att träna bort magen. Hon lobbar framför allt för plankan, som tydligen ska vara det absolut bästa för att få ordning på magen igen! Sök på kategori magträning i hennes blogg.



http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

2011-12-30 @ 09:27:03
URL: http://caranlachiel.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Haha köpte också en sån hålla in, och den va fan för liten! Men ska börja röra mig mer o tänka mig för nu utan att bli helt hysteriskt. Gott nytt"

2011-12-31 @ 07:23:50
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Frida

caran: det är svårt för mig att göra sån träning då jag är whiplash-skadad och får ont i nacken, men tack för tipset iaf.



Emmgus: Gott nytt år till er med! Hoppas året har med sig många trevligheter! Jag trodde att min "hålla in" skulle vara för liten, men icket. Jag kom i den... och även ur när vi kom hem inatt. Vet dock inte om den gjorde såååå stor nytta. Det bästa är ju att röra sig och äta rätt. Helt klart!

2012-01-01 @ 13:09:11
URL: http://elskebarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0